Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Hotel Eurotel

 

Choose your language

 

Nederlands Deutch Francais English
Twitter Facebook
Zoover Award Winner Silver

NIEUWSBRIEF HOTEL EUROTEL VENRAY

 

junior Suite

Terugblik 2015

Het jaar 2015 hebben wij als Team Hotel Eurotel zeer goed afgesloten. Wij hebben kennis mogen maken met vele nieuwe gasten en hebben veel oude bekenden terug gezien. Het was het jaar van menig succesvol evenement zoals de jaarlijkse fiets-4-daagse, het PDC dartstoernooi, het Internationale Judotoernooi en vele leuke beurzen in de Evenementenhal Venray.

 

2015 is ook het jaar waarin één van de grondleggers van ons hotel,  de heer. H. In ’t Holt, is overleden. Ondanks zijn ziekte was hij nog zeer positief en heeft hij het heerlijk gevonden om zijn laatste dagen in Venray door te brengen met familie en vrienden.

 

Appeltaart muffin

Een gerechtje van onze kok

Appeltaartmuffin 
(voor 6 muffins)
 

Ingrediënten: 175 gram appel (1 st), 85 gram studentenhaver, 10 gram custardpoeder, 2 gram kaneel, 100 gram bloem, 100 gram boter, 100 gram bruine basterd suiker, 4 gram vanille suiker, 2 eieren, zout.

 

Beredingswijze: oven voorverwarmen op 160 graden, de boter zacht laten worden, de appel schillen en in stukjes snijden en dit in de custardpoeder bewaren. Bloem, suiker, vanille suiker, kaneel  en boter mengen in de keuken machine, eieren toevoegen en studentenhaver toevoegen. Het appelmengsel voorzichtig er door spatelen en in de muffin vorm scheppen, dit vervolgens in 20-30 minuten bakken op 160 graden.

Het geheim van de kok: druk op het laatst, voor ze de oven in gaan, in elke muffin een hele chocotoffee. Deze zal dan smelten tijdens het bakken en voor een heerlijke chocoladeverrassing zorgen. 

Junior Suite

Rechtstreeks boeken

Wist u dat rechtstreeks boeken, telefonisch, per email of via onze website altijd voordeliger is dan via een bookingssite? En wist u dat, als u boekt via onze reserveringsmodule, u geen creditcard nodig heeft? En wist u dat als u direct wilt betalen, dit mogelijk is via onze reserveringsmodule met alle Creditcards en met Ideal?

 

Onlangs zijn de diverse bookingssites voor de tweede keer op hun vingers getikt voor hun misleidende reclame. Wilt u hierover meer weten klik dan hier.

 

Uitjes


Uitjes

 

Carnaval Venray: 06-02-2016 t/m 09-02-2016

 

PDC European Tour:  12-02-2016 t/m 14-02-2016

Crea Weekend: 25-03-2016 t/m 27-03-2016

 

Fiets-4-daagse:  26-07-2016 t/m 29-07-2016

 

Theater Venray: diverse Voorstellingen

 

Bioscoop Venray: Programma

 

Bowling Venray: Bowlen, Kinderbowlen, Ledbowlen en Red Head Pin Bowlen 

 

Terug

Direct reserveren:

Klik hier

Inschrijven nieuwsbrief 

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.