Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

 

Choose your language

 

Nederlands Deutch Francais English
Twitter Facebook LinkedIn
Zoover Award Winner Silver
Luchtfoto Venray
Petrusbandenkerk Interieur
Fietsen

Omgeving

 

Het centrum van Venray staat door haar veelzijdig en compleet aanbod aan winkels en boutiques bekend als een fantastisch winkelgebied. Ook vindt u er gastvrije restaurants, brasserieën, koffiehuizen en cafés met gezellige terrassen. Het goed bereikbare winkelcentrum telt meer dan 200 winkel- en horecabedrijven en lokt daarmee bezoekers uit de wijde omgeving. Op de 3 pleinen vinden gedurende het hele jaar talloze evenementen plaats, variërend van internationale sportwedstrijden tot grote muzikale happenings.

 

Uw bezoek meer dan waard zijn de beeldentuin en het museum voor moderne kunst "het Theehuis" in het Odapark met zijn wisselende exposities in een natuurlijke omgeving. Door de ligging van dit park vlak bij het centrum kunt u dit bezoek prima combineren met een dagje winkelen. Een beeldbepalend en zeer bezienswaardig monument is de St. Petrus Bandenkerk met een unieke collectie middeleeuwse beelden. De toren met een lengte van maar liefst 80 meter is recent volledig gerestaureerd. Loop gerust eens binnen en bewonder dit prachtige bouwwerk. In de zomermaanden kunt u de kerktoren beklimmen waarna u wordt beloond met een magnifiek uitzicht over het omliggende land. Het kerkdorp Smakt geniet grote bekendheid als bedevaartplaats van St. Jozef. Jaarlijks bezoeken meer dan 50.000 pelgrims de kapel die in 1699 is gebouwd.

 

De kern van Venray vormt het hart van een uitgestrekte groene regio met romantische kerkdorpen, omvangrijke en goed toegankelijke natuurgebieden en landgoederen, uitspanningen aan de oevers van de Maas en diverse streekmusea. De bekende wandelroute het Pieterpad is in de buurt van Venray gelegen. Fietsliefhebbers kunnen in de omgeving van Venray hun hart ophalen. Via het fietsknooppuntroutenetwerk is de hele regio ontsloten en bepaalt u zelf de richting en lengte van uw fietstocht. Hotel Eurotel is gelegen aan knooppunt 17. Wie op een ander gebied actief wil zijn kan onder meer terecht in het Vlakwatergebied met het overdekte golfslagbad De Sprank en squashbanen, een jeu de boulesbaan, een tennispark, trimbaan en manege.

 

Via het Toeristisch Informatiesysteem in de hotelreceptie vindt u een gevarieerd aanbod van fiets- en wandelroutes alle bezienswaardigheden en evenementen die u uit kunt printen. Mocht u echter nog meer informatie willen verkrijgen, dan verwijzen wij u graag naar het VVV kantoor in Venray, (tel. 0478-510505) gelegen op zo'n vijf minuten loopafstand van ons hotel.

 

Zoals u ziet, redenen te over om Venray te bezoeken.

 

Wij danken u voor uw belangstelling en hopen u spoedig te mogen begroeten in Hotel Eurotel.

Bezienswaardigheden
Bezienswaardigheden
Fietsroutes
Fietsroutes
Arrangementen
Arrangementen

Direct reserveren:

Klik hier