Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Hotel Eurotel

 

Choose your language

 

Nederlands Deutch Francais English
Twitter Facebook LinkedIn
Zoover Award Winner Silver

Betalen en Laagste Prijsgarantie

Betalen Hotel Eurotel

Reserveringen gemaakt via de site kunnen direct betaald worden via Ideal, Maestro, Mastercard, Visa of Amex. Wilt u bij aankomst in het hotel betalen dan is dit natuurlijk ook mogelijk en wel contant of met de volgende betaalkaarten, Maestro, Mastercard, Visa, Amex en JCB.

 

Algemene Voorwaarden "Laagste Prijs-garantie" Hotel Eurotel Venray

Wanneer u, binnen 24 uur na uw reservering van een kamer via de reserveringsmodule op www.hoteleurotel.nl op een andere website (officieel contractpartner zijnde van Hotel Eurotel Venray) een goedkoper aanbod (reserveringskosten, annuleringskosten, verzekering en toeristenbelasting niet inbegrepen) voor een gelijkwaardige reservering vindt, engageert Hotel Eurotel Venray zich er toe om u datzelfde tarief aan te bieden met daarbovenop nog een bijkomende korting van 10%. Let wel, dat goedkopere aanbod moet gelijkwaardig zijn op het vlak van: hotel, categorie van de kamer, type bed, maaltijd (met of zonder ontbijt), verblijfsdata en aantal bezoekers ("Concurrentieel Tarief"). De "Laagste Prijs‐garantie" kan toegekend worden bij vaststelling van een "Concurrentieel Tarief"  dat identieke voorwaarden omvat als die waarmee Hotel Eurotel Venray uitpakt. Het gaat daarbij o.m. om de verkoopsvoorwaarden, de voorwaarden inzake voorafbetaling, voorschot en annulering maar ook om de wijziging van de tariefpolitiek. Reserveringen gemaakt via de Hotel Eurotel App vallen buiten de reclamatie "Laagste Prijsgarantie".

Wanneer het "Concurrentieel Tarief" is uitgedrukt in een andere munteenheid dan die van het tarief van de reservering via de reserveringsmodule op www.hoteleurotel.nl, zal Hotel Eurotel Venray dat tarief omzetten in dezelfde munteenheid als die van de initiële reservatie. De wisselkoers, geldig op het ogenblik van de oorspronkelijke reservering, zal daarbij als basis gelden. Na omzetting van het tarief behoudt Hotel Eurotel Venray zich het recht voor de aanvraag tot het bekomen van de "Laagste Prijs‐garantie" te weigeren.

Bij een aanvraag betreffende de reservering voor twee of meer opeenvolgende nachten in hetzelfde hotel, wordt de "Laagste Prijs‐garantie" toegepast op basis van de prijs per overnachting en niet op het totale verblijfsbedrag.

 

De "Laagste Prijs‐garantie" betreft enkel publiekstarieven met uitzondering van:

  • forfaits
  • onderhandelde ‘corporate’‐tarieven
  • ’groeps‐ en seminarie’‐tarieven
  • tarieven voorbehouden voor leden van de club, voor een getrouwheidsprogramma of voor andere organisaties
  • Wholesale/Touroperator‐tarieven
  • promotiemailings en ‐emailings
  • tarieven waarvoor een code of een reductiecoupon vereist is.
  • Reserveringen gemaakt via de Hotel Eurotel App 

De aanvraag kan enkel gebeuren door middel van het sturen van een e-mail met gevraagde gegevens:

1. Gegevens

-Naam:

-Voornaam:

-Email:

-Land:

-Telefoon:

 

 2. Prijs aangeboden en/of gereserveerd op www.hoteleurotel.nl

-Naam van de bezoeker:

-Hotel:

-Kamertype:

-Dag van aankomst:

-Dag van vertrek:

-Bevestigingsnummer:

-Totaalbedrag voor het verblijf:

 
3. Tariefvoorstel gevonden op een andere website voor dezelfde data

-Adres van website:

-Kamertype:

-Totaalbedrag van het verblijf:

-Ja:ik heb kennis genomen van de Algemene voorwaarden “Laagste Prijs-Garantie” vermeld op  de site.

 

Voorbeeld “Laagste Prijs-garantie”

Prijs van een reservering via www.hoteleurotel.nl : € 200

Tarief, aangeboden op een andere site, voor een gelijkwaardige reservering : € 180

“Laagste Prijs-garantie”toegepast door Hotel Eurotel Venray : € 162 (€ 180 – 10%)

 

Aanvragen via directe contactopname met het hotel of via de telefoon kunnen niet weerhouden worden. Al de gevraagde gegevens dienen vermeld te worden. Elke onvolledige aanvraag zal dus automatisch afgewezen worden. Hotel Eurotel Venray houdt zich het recht voor om een aanvraag goed dan wel af te keuren. Vragen met betrekking tot uw aanvraag kunnen enkel via e‐mail gericht worden aan volgend adres: info@hoteleurotel.nl Een aanvraag kan enkel gebeuren binnen de 24 uren volgend op de reservatie en 48 uur voor de dag van aankomst. Indien de eerste reservatie uitgevoerd werd 48 uur voor aankomst, kan de aanvraag voor de "Laagste Prijs‐garantie" niet meer gehonoreerd worden. De aanvraag verwijst naar de initiale reservatie en kan geen wijziging of annulering omvatten. Wanneer een reservering wordt uitgevoerd via een andere website, wijst Hotel Eurotel Venray elke verantwoordelijkheid af met betrekking tot eventuele kosten verbonden aan de annulering van deze reservering. Na aanvaarding van de aanvraag zult u een e–mail met het bevestigingsnummer van uw reservering en het nieuw toegepaste tarief toegestuurd krijgen door het door Hotel Eurotel Venray. U moet daar dan binnen 24 uur uw goedkeuring aan verlenen.

In tegengesteld geval kan de reservering tegen het aangevraagde "Laagste Prijs‐garantie"‐tarief niet gevalideerd worden. In geval van een eerder uitgevoerde volledige voorafbetaling van het tarief van de reservering via de reserveringsmodule van www.hoteleurotel.nl  zal het verschil binnen de 30 werkdagen volgend op de gevalideerde aanvraag terugbetaald worden.

Op het moment van de check‐out in Hotel Eurotel Venray zal het tarief, toegekend bij de aanvraag van de "Laagste Prijs‐garantie" automatisch van toepassing zijn.

 

Direct reserveren:

Klik hier