Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

 

Choose your language

 

Nederlands Deutch Francais English
Twitter Facebook LinkedIn
Zoover Award Winner Silver
Restaurant
Restaurant
Restaurant
Restaurant

Restaurant

 

Ons restaurant is gelegen op de begane grond in een sfeervolle, intieme ruimte. Onze  á  la carte menukaart biedt een ruime keuze uit diverse vis- vlees- en vegetarische gerechten. Naast de á la carte kaart bieden wij seizoensspecialiteiten en verrassingsmenu's.
  

De ongedwongen sfeer in het restaurant, de heerlijke keuken en de vriendelijke bediening zijn de ingrediënten voor een heerlijk avondje uit. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag. Onze keukenbrigade staat tot uw beschikking tot 21.00 uur 's avonds. Voor onze gasten van Hotel Arrangementen wordt tijdens het verblijf in het weekend het diner geserveerd bij een collega restaurant op 50 meter lopen van ons hotel.

 

Heeft u iets te vieren? U heeft het hele restaurant voor uzelf bij reserveringen van groepen van 14 - 16 personen.
Op reservering kunt u met groepen vanaf 10 personen ook in het weekend bij ons terecht. U kunt dan kiezen uit onze beknoptere groepsmenukaart of u kunt van te voren een menuvoorstel op maat laten maken.

 

Wist u dat bij ons cadeaubonnen in diverse bedragen te verkrijgen zijn in een leuke geschenkverpakking? Een handige cadeautip!
U kunt bij ons ook uw Irischeques, nationale dinercheques, Nationale horeca cadeaukaart, Limburg Card en Ticket Restaurant besteden.

 

Wij danken u hartelijk voor uw interesse in ons Restaurant en hopen u spoedig te mogen verwelkomen.

Menukaart
Menukaart
Tafel reserveren
preloader
Kies een datum
Aantal personen
Onjuist telefoonnummer
Onjuist e-mailadres
Cadeaubon
Cadeaubon
Controleer