Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren
Hotel Eurotel

 

Choose your language

 

Nederlands Deutch Francais English
Twitter Facebook
Zoover Award Winner Silver

NIEUWSBRIEF HOTEL EUROTEL VENRAY

 

junior Suite

Kennisgeving van overlijden

Op 27 mei jl. is één van de grondleggers van ons Hotel dhr. Harry in 't Holt na een kortstondige ziekte overleden.

 

Eind 1993 begon Harry Hotel Eurotel in Venray samen met zijn Aly , nadat zij al vele jaren werkzaam waren geweest in de horeca. Op hun eigen karakteristieke wijze gaven zij invulling aan het hotel, met als resultaat dat in 1999 hun dochter Alice het team kwam versterken en het hotel uitgebreid werd met een à la carte restaurant.

 

Toen Alice samen met haar echtgenoot René eind 2003 besloot om Hotel Eurotel voort te zetten, deden Harry en Aly een stapje terug om het rustiger aan te gaan doen, om uiteindelijk vanaf 2005 van hun welverdiende pensioen te gaan genieten op het Griekse eiland Zakynthos.

 

Eind april was Harry na lange tijd weer in ons, maar ook vooral in zijn hotel en was erg trots op het feit dat hotel Eurotel na 23 jaar nog steeds gerund werd door de familie. Zoals hij ook trots was dat in Zuidhorn de naam in 't Holt nog altijd een begrip is en nog steeds prijkt op het hotel aldaar gesticht door zijn vader en moeder.

 

Wij hopen dat hij zijn rust gevonden heeft als hij straks weer samen is met Aly op zijn geliefde Zakynthos. 

 

Rust zacht,

 

Alice, René en Lars Rongen

 

Hotelkamer

Corporatecode aanvragen
Als u via uw bedrijf regelmatig kamers in Venray reserveert, kunt u bij ons een corporate toegangscode aanvragen. Met deze code reserveert u online uw kamers voor uw medewerkers of zakenrelaties  op een voor u gepersonaliseerde webpagina waarbij alle gemaakte afspraken automatisch getoond worden.

Indien u geïnteresseerd bent in de corporate toegangscode of in andere zakelijke mogelijkheden neemt u dan vrijblijvend contact op met de heer Rongen tel. 0478-585777 of stuur een email naar info@hoteleurotel.nl

Restaurant

Fiets-4-daagse 21-22-23-24 juli 2015

De 31e Fietsvierdaagse in Venray gaat u verrassen met sportieve gezelligheid. Waar het accent komt te liggen is aan u, wij bieden beiden. In het gebied van de Peel en Maas, in Noord- Limburg, is het aangenaam fietsen op de vlakke uitgepijlde routes. Volg de paden langs boswachterijen, heide en rivieren, door gezellige dorpen en romantische maasdorpen. Peddel langs veengebieden, zandverstuivingen, watergebieden met een bijzondere flora en fauna en ook ……..stilte.
Omdat Noord-Limburg een fietsparadijs is voor alle leeftijden, kunnen wij garant staan voor grenzeloos fietsplezier. Vaak hebben we mooi weer, maar dat is een van de weinige dingen die we niet kunnen garanderen.

Click hier voor het Hotel Eurotel Fiets-4-Daagse Arrangement.

Uitjes

 

PDC European Tour - Dutch Dart Masters 2015:  05-0-2015 t/m 07-06-2015

 

Avondvierdaagse Venray: 11-06-2015 t/m 14-06-2015

Cycle Vision Raceway Venray:  20 t/m 21 juni 2015

 

Venray Muzikaal Totaal:  10 juli 2015

 

Theater Venray: diverse Voorstellingen

 

Bioscoop Venray: Programma

 

Bowling Venray: Bowlen, Kinderbowlen, Ledbowlen en Red Head Pin Bowlen 

Terug

Direct reserveren:

Klik hier

Inschrijven nieuwsbrief 

Vul een geldig emailadres in.
Het naamveld mag niet leeg zijn en alleen letters bevatten.