Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

 

Choose your language

 

Nederlands Deutch Francais English
Twitter Facebook LinkedIn
Zoover Award Winner Silver
Junior Suite
Standaard Kamer
Restaurant
Restaurant

Zakelijk

 

Dankzij zijn centrale ligging en goede bereikbaarheid biedt Hotel Eurotel goede mogelijkheden voor al uw zakelijke overnachtingen. De hotelkamers zijn voorzien van een bureau om aan te werken, gratis wifi, extra grote boxsprings (ook te scheiden) en voldoende stopkontakten voor diverse electronica.

Het ontbijtbuffet vindt plaats van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 09.00 uur en op zaterdag en zondag van 08.30 tot 10.30 uur. Mocht u vóór deze reguliere ontbijttijden willen vertrekken dan verzorgen wij een gratis ontbijtpakket voor u.
In ons restaurant kunt u met uw gasten of zakelijke relaties terecht voor een heerlijk diner (ook op halfpension basis).

Onze gratis parkeerplaats wordt ’s nachts afgesloten en hierop is voldoende ruimte voor uw auto, werkbusjes en vrachtauto’s.

Mocht u facturatie op rekening willen dan is dit mogelijk bij hotel Eurotel. Bij online-reseveringen vermeld dan even duidelijk dat u de facturatie op rekening wilt.

Reserveert u regelmatig kamers in Venray, dan kunt u bij ons een corporate toegangscode aanvragen. Met deze code kunt u op een voor u gepersonaliseerde webpagina, online kamers reserveren voor uw medewerkers of zakenrelaties.

 

Klik hier om te kijken naar de mogelijkheden voor uw vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten, team building sessies of presentaties.

Indien u geïnteresseerd bent in de corporate toegangscode of in andere zakelijke mogelijkheden neemt u dan vrijblijvend
contact op met mevrouw in 't Holt tel. 0478-585777 of stuur een email naar management@hoteleurotel.nl.


Wij informeren u graag!


Zakelijk ma-di-wo-do arrangement

Voor uw medewerkers kunt u, naast een kamer met logies en ontbijt, ook ons voordelig zakelijk arrangement reserveren voor een verblijf op maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagnacht. Dit arrangement kunt u telefonisch reserveren of u kunt een email aanvraag sturen aan info@hoteleurotel.nl

- 1 overnachting in een standaard tweepersoonskamer 

- 1 maal gebruik van ons uitgebreid ontbijtbuffet

- 1 maal een goede driegangen maaltijd uit moeders keuken

- 1 goedgevuld lunchpakket

 

Prijs:

1 persoon op de kamer: € 105,50 per persoon per dag

2 personen op de kamer: € 68,25 per persoon per dag

 

Kamertypes
Kamertypes
Hotelappartement
Hotelappartement
Faciliteiten
Faciliteiten

Direct reserveren:

Klik hier